Teambuilding

Als beeldend coach verzorg ik ook teambuildingssessies. Aan de hand van tekenopdrachten gaan de deelnemers aan de gang. Tekenen is handelen. Deze opdrachten worden doelmatig ingezet om een thema van de teambuilding stap voor stap te bewerkstelligen. Aan de hand van zelf reflectorische vragen over de verkregen tekening kunnen de deelnemers inzicht krijgen over hun handelingswijze gekoppeld aan het doel. Meerdere tekeningen kunnen individueel of gezamenlijk gemaakt worden. Het levert een eindresultaat op waaraan met zijn allen gewerkt is. Je zou het kunnen ophangen op de werkvloer. Op deze wijze kan het gezamenlijke kunstwerk ook als geheugensteun dienen aan het geleerde uit de teambuilding.

Bijzonder aan deze werkwijze is, dat de tekening onbewust informatie kan geven. Dit terwijl men gezellig bezig is met het creëren.

 Werkwijze

Aan de hand van een verkregen thema’s word een stappenplan opgesteld. Deze is specifiek, effectief en kan direct worden geïmplementeerd op de werkplek. Het stappenplan wordt samen met overige informatie opgesteld in een offerte.

Teambuildingen worden ambulant aangeboden. Hierdoor kan het op de werkvloer worden aangeboden of een daarvoor aangewezen ruimte binnen de een organisatie.

 Vraag vrijblijvend een offerte aan.