Beeldend coach

Wanneer je niet precies weet hoe je een bepaalde wens of levensdoel kunt bereiken dan kan een beeldend coach je daarbij helpen. Bij de beeldend coach ga je aan de slag met hulp van beeldende technieken, zoals bijvoorbeeld tekenen, of het maken van collages. Hiervoor hoef je absoluut niet creatief te zijn, het gaat om het beeld, wat iets over jou vertelt.

 Tijdens een coaching sessie wordt gekeken naar de toekomst. Waar wil je naar toe en hoe ga je daar komen met de eigenschappen en kwaliteiten die je al in huis hebt. Het kan zijn dat in het proces een obstakel zich aandient waar je niet omheen kan. Dan geeft therapie de mogelijkheid dat obstakel te verwijderen. Waarna je met coaching de weg naar je doel vervolgt.

Coaching is ook een goede manier om je kijk op het leven te verbreden of te wijzigen.

 In het eerste gesprek, gaan we kijken, of je doel realistisch en haalbaar is en of coaching je hierbij kan helpen of niet. Ook wordt gekeken, of je al ervaring met je doel hebt, en wat je belemmering(en) kunnen zijn. Dit doen we door een korte tekenopdracht, die we samen gaan bespreken. Aan het einde van dit gesprek, maken we afspraken over een eventueel coaching traject. Een vervolg traject bestaat meestal uit 6 tot 8 vervolgsessies.