Praktische informatie

 

Op basis van een intakegesprek stelt de tekentherapeut of beeldend coach in overleg met de cliënt een behandelplan op. Een behandelplan bestaat uit ongeveer 6 tot 8 sessies. Daarna wordt de therapie of coaching geëvalueerd en in overleg afgesloten of, zo nodig, vervolgd.

Kosten
Kennismakingsgesprek      gratis

Therapie sessie                 € 75,-         duur 1,5 uur
Therapie intake sessie      € 85,-         duur 2 uur
Coaching sessie                € 55,-         duur 1 uur
Coaching intake sessie     € 65,-         duur 1,5 uur

De therapie en coaching vindt doorgaans individueel plaats en is afgestemd op de individuele vraag. Afhankelijk van deze vraag kan het zijn dat er ook in kleine groepen gewerkt wordt, zoals bijvoorbeeld een ouder met een kind of met een partner.

Als tekentherapeut en beeldend coach ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Tekentaal. Tekentherapie valt onder complementaire zorg. Ik ben gecrediteerd door de RBCZ. Hierdoor wordt tekentherapie door de zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vanuit aanvullende pakketten vergoed. De hoogte van de vergoeding en het maximale bedrag kun je nakijken op je polis en op de website van je zorgverzekeraar.

Een aanrader is om voor aanvang van de tekentherapie contact met je verzekeraar op te nemen om zeker te weten dat vergoeding voor jou mogelijk is. Je kunt vragen om een bevestigende e-mail.

Beeldende Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars. Wel kan je financiële ondersteuning vragen aan je werkgever als het doel gerelateerd is aan de werkvloer.

Inner©Image is aangesloten bij: